Tarun Taikakakut

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Muumikakku

Moi!
Meillä juhlittiin viikonloppuna nuoremman tyttären 2-vuotissyntymäpäiviä. Hän on kova muumi-fani niin päädyin sitten maalaamaan (pitkästä aikaa!) kakkuun muumin kuvan. Maalasin kuvan valkoiselle sokerimassalle mustalla pastavärillä. Ympärille jääneen valkoisen tilan tupsuttelin vaaleanpunaisella tomuvärillä. Kakku oli maun puolesta todella onnistunut, ihanan raikas ja maukas. Ja mikä tärkeintä, pieni sankari tykkäsi todella paljon kakustaan! ♥


Kakkuun paistoin 5 munan vaalean sokerikakkupohjan jonka kostutin vaniljamaidolla. Väliin laitoin vadelmahilloa ja murustelin päälle runsaasti jäisiä vadelmia. Sitten vielä diplomaattikreemiä joka sopii vadelman kanssa todella hyvin.
Koristeena olevat pienet ruusut ostin Ullan Unelmasta. Ne maistuivat todella pahalta, edes lapset eivät saaneet niitä syötyä... Isompi ruusu on lähikaupasta ostettu valmiskoriste.


Tein myös pienen 2 munan kakun varalle. Se oli sisällöltään aivan samanlainen kuin isompi kakku. Koristeena mansikoita ja valmis marsipaaniruusu. Aika suloinen pikkukakku oli :D

Terveisin Taru

10 kommenttia:

  1. Söpöliinikakkuja molemmat.:) Paljon onnea 2-vuotiaalle pikku neitille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ruusukakkukin oli aikas söpö :) Kiitos paljon Leena! ♥

      Poista
  2. Upeat kakut! Ja muumi-maalaus on hieno!
    Itsekkin olen noita pikku ruusuja Ullan Unelmasta tilannut.. ei hyvä.
    Onnea pikku sankarille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kirsi! ♥ Nuo pienet ruusut olivat kyllä ihmeellisiä...

      Poista
  3. Ihania kakkuja molemmat! Ihastelin juuri noita pikkukukkia, harmi vain etteivät olleet hyviä.. Paljon onnea 2-vuotiaalle sankarille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Suklaapossu! ♥ Joo oli kyllä harmi ettei nuo ruusut ollu hyviä. Olivat kuitenkin niin nättejä ja hyvän makuisen näköisiä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi 😊